DESPRE NOI
     SISTEME SOLARE FOTOVOLTAICE
         Principiul functionarii celulelor solare
        Componente principale
        Module solare fotovoltaice Kyocera
      COLECTOR SOLAR CU TUBURI VIDATE,SISTEM HEATPIPE
        Controller,senzori, automatizari RESOL
        Statii solare
        Principalele componente pentru instalatii solare
        Date tehnice
        Galerie foto
    DUS SOLAR
    POMPE SOLARE KYOCERA
    MINI-POMPE
    INCALZIRE CU PANOURI INFRAROSII
        Galerie foto
        Infrasauna si sanatatea
        Lumea noastra in infrarosu
    Piese de schimb pentru centrale termice si convectoare
        Automatizari
        Ventile de gaz
        Electrovalva de gaz
        Presostate (Comutator de presiune)
        Termostate reglabile,limitare
        Termostate bimetalice
        Termometre,manometre
    CONTACT
    FORUM
Sisteme solare fotovoltaice
Valoarea subterana a rezervelor de petrol, care exista in exploatare pe planeta, va mai dura 40 de ani, pentru gazele naturale aproximativ 60 de ani. Chiar daca noi depozite de petrol si gaze naturale sunt descoperite īn viitor, problema īncalzirii globale, a emisiilor de dioxid de carbon se va īnrautati. Puterea solara, pe de alta parte, este o sursa nelimitata de energie, curata si o modalitate de a produce electricitate. Tarile īncurajeaza raspāndirea sistemelor solare pentru a ajuta la rezolvarea problemei de īncalzire globala.

Pentru ca alimentarea cu energie solara sa se raspandeasca, este necesar sa aiba loc o transformare in mentalitatea societatii. Aceasta implica o schimbare in productia de larg consum care distruge mediul la nivel global, la o acceptare ca avem suficiente bunuri materiale de a trai in armonie cu natura. Tarile dezvoltate trebuie sa preia initiativa īn abrogarea consumului masiv si prioritatea trebuie sa fie “economisirea” mediului, chiar daca aceasta īnseamna a face mici sacrificii. Oamenii vor constietiza apoi beneficiile si nevoia utilizarii energiei solare, ceea ce va duce la noi dezvoltari spectaculoase a celulele solare.

Energia electrica produsa prin modulele solare se utilizeaza pentru electroliza apei.Astfel se produce hidrogenul care va fi o noua sursa posibila a viitorului. Aceasta energie poate fi folosita oriunde in lume. Astfel, deserturile pot devenii vaste domenii energetice, utilizand sistemele solare pentru exploatarea apelor subterane. Cu miniaturizarea acestor sisteme , hidrogenul poate fi produs chiar in tara de origine. Unul din proiectele aflate in lucru acum este combinarea puterii sistemelor solare cu celule de combustibil cu hidrogen , produsul final fiind "celule de combustibil regenerabile".